A foglalás menete

Kérdések és válaszok a foglalás menetével kapcsolatban.

I. Három lehetősége van a startoldalon keresztül egy megfelelő nyaralót keresni:

 1. Egyszerű keresés:
  Kérjük, itt adja meg utazásának adatait!:
  Kattintson a "Keresés" gombra! Az összes jelenleg rendelkezésre álló szálláshely megjelenik.
  Naptár:
  Kattintson az érkezési és indulási mezőre a naptár megnyitásához. A hónapok között a hónap nevétől balra és jobbra található nyíl szimbólumok segítségével válthat. Alternatívaként használhatja a hónap és az év két kijelölő mezőjét is. Egyszerűen kattintson a megfelelő dátumra, hogy azt átvihesse az érkezési vagy az indulási mezőbe.
  Teljes kínálatunk:
  Ha egy ország teljes termékkínálatát szeretné megjeleníteni, akkor először válassza ki az országot, majd a régió és hely kiválasztása mezőben az "összes" opciót, és ne írjon be semmit a többi mezőbe. Ezután kattintson a "Keresés indítása" gombra!
 2. Részletes
  keresés:

  Kérjük, kattintson a " Részletes keresés" gombra a bal oldali választó sávban! Az űrlap egy további része fog megnyílni az alsó részen.
  Itt adhatja meg a konkrét keresési feltételeket. Ha már megvan kattintson a "Keresés" gombra az oldal alján!
 3. Közvetlen keresés
  A főmenü alatt jobbra fent a "Közvetlen keresés" menüpontban lehetőség van az egyes objektumok közvetlen megjelenítésére.
  Írja be a keresőmezőbe a keresett üdülőingatlan nevét vagy kódját. Az első három karakter beírása után a kereséshez tartozó javaslatok jelennek meg, amelyeket kattintással elfogadhat.

II. Hogyan tudom lekérni és kiszámíttatni az árat?

 1. Miután elindította a keresést, azok a szálláshelyek jelennek meg, amelyek megfelelnek a keresési feltételeinek. Kattintson most a kiválasztott objektumra és megkapja a részletes leírást, a további képeket és a pontos árkalkulációt.
 2. Miután kiválasztott egy objektumot, a legkedvezőbb foglalási ajálatot mutatjuk meg Önnek. Ezt az előválasztást aztán Ön megváltoztathatja vagy más szállástípusokat is hozzáfűzhet a választáshoz, amelyek esetében a foglalási javaslat alatt megjelenő rendelkezésre álló lakóegységek jelennek meg, vagy megváltoztathatja a számot és ezután kattintson az "ár kiszámítása" gombra.
 3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a részvételi díj pontos összegét csak akkor tudjuk kiszámítani Önnek, ha a kereső megfelelő ablakaiban előzőleg megadta az érkezési és indulási dátumot, valamint a személyek számát.
 4. Ha még nem adta meg az érkezési és távozási dátumot, az objektum képei alatt megjelenik egy kérdőív, hogy kiegészíthesse adatait. Ezután megjelenik az objektum ára is.

III. Hogyan foglalhatok?

 1. Az "Ön választása" mezőben az árkalkuláció alatt, a teljes ár jobb oldalán található a "Foglalás most" mező. Erre kattintva a foglalási űrlapra jut.
 2. Kérjük, adja meg személyes adatait és fizetési adatait, majd kattintson a nagy narancssárga "Fizetésköteles foglalás megtétele" gombra.

IV. Általános üzleti feltételek

A foglalási nyomtatványban, mint ahogy minden oldal alján is, talál egy linket az Általános Üzelti Feltételeinkhez. Ezt ott megnézheti vagy onnan letöltheti.
Felhívjuk a figyelmét, hogy az Adrialin nem tárolja el a szerződés szövegét. Természetesen a foglalási visszaigazolásunkkal Ön minden idevonatkozó foglalási adatot megkap.

V. A foglalás visszaigazolása

 1. Foglalása beérkezését követően néhány percen belül kapni fog egy beérkezési visszaigazolást vagy foglalási visszaigazolást e-mailben a további eljárásokkal kapcsolatos valamennyi részlettel
 2. Amennyiben foglalásának elküldése után egy órán belül nem kap tőlünk e-mailt, kérjük, értesítsen bennünket!
 3. Amennyiben Ön először csak beérkezési visszaigazolást kapott a foglalásról, rendszerint 24 órán belül e-mailben megküldjük Önnek a foglalási visszaigazolást a számlával együtt.

VI. Fizetés

A fizetésre vonatkozó információk a "Fizetési lehetőségek" alatt jelennek meg, amint elvégezte a kívánt objektum árkalkulációját. A foglalás során három fizetési mód közül választhat:

 1. Banki átutalással történő fizetés
  • A foglalás visszaigazolása után kérjük, hogy haladéktalanul fizesse be az utazás árának 20 a % -át.
  • A fennmaradó összeg 6 héttel az utazás megkezdése előtt esedékes.
  • Rövid lejáratú foglalások esetén (az utazást megelőző 6 héten belül) a teljes összeget ki kell fizetni.
  • Átutalással történő kiegyenlítés legfeljebb csak az érkezés előtt 41 nappal lehetséges, az utolsó 40 napon belüli kifizetésre csak a 2-4 pontokban leírt fizetési módok fogadhatók el.
  • Minden további igénybe vett szolgáltatásért a helyszínen kell fizetni (kivéve, ha az ingatlan leírásában szerepel, hogy az ár tartalmazza azokat).
 2. Hitelkártyával történő fizetés
  • A következő hitelkártyákkal fizethet: Master, VISA és American Express.
  • Ha több mint 7 héttel az indulás előtt foglal, akkor választhat, hogy a teljes összeget azonnal, vagy csak az 20 %-ot terheljük le foglalóként. Ha itt a foglalót választja ki, akkor a fennmaradó összeget 6 héttel az indulás előtt vonjuk le. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a hitelkártyája ebben az időszakban még érvényes legyen.
  • Minden további igénybe vett szolgáltatásért a helyszínen kell fizetni (kivéve, ha az ingatlan leírásában szerepel, hogy az ár tartalmazza azokat). )
 3. fizetés terheléssel
  • Ha bankszámlával rendelkezik Németországban vagy Ausztriában, akkor fizethet beszedési megbízással.
  • Ha több mint 7 héttel az indulás előtt foglal, akkor választhat, hogy a teljes összeget azonnal, vagy csak az 20 %-ot terheljük le foglalóként. Ha itt a foglalót választja ki, akkor a fennmaradó összeget 6 héttel az indulás előtt vonjuk le.
  • Minden további igénybe vett szolgáltatásért a helyszínen kell fizetni (kivéve, ha az ingatlan leírásában szerepel, hogy az ár tartalmazza azokat).
 4. PayPal fizetés
  • Amennyiben Ön rendelkezik Paypal számlával, lehetősége van paypallal fizetni.
  • Az indulás előtt több mint 7 héttel történő foglalás esetén Ön választhat, hogy a teljes összeget azonnal, vagy csak az 20 %-ot vonjuk le foglalóként. Ha itt választja ki a foglalót, akkor nem sokkal a fennmaradó összeg esedékessége előtt kap egy linket, amelyen keresztül újra megadhatja a fizetési adatokat, hogy azt meg lehessen terhelni.
  • Minden további igénybe vett szolgáltatásért a helyszínen kell fizetni (kivéve, ha az ingatlan leírásában szerepel, hogy az ár tartalmazza azokat).

VII. Utazási okmányok

 1. Ha az utazás teljes díját a teljesítőnél a helyszínen rendezik, a foglalás visszaigazolásával megküldjük Önöknek a címet és a szállás kapcsolati adatait.
 2. A teljes utazási ár befizetését követően e-mailben, illetve kérésre ingyenesen postai úton is elküldjük Önnek az utazáshoz szükséges dokumentumokat (utazási utalványt útbaigazítással és utazási információkkal).

VIII. Az Ön támogatása

Természetesen a németországi vevői központunkban lévő munkatársaink tanácsokkal segítik és támogatják Önt a foglalása előtt és közben. Nyaralása alatt a szálláshelyén lévő személyzet, vagy a településen található felelős dolgozók segítik Önt.

elfogadhat.}