Ügyfelek véleménye

Álljon itt néhány sor az ügyfeleink köszönő leveleiből :

Család

„Szeretnék Önöknek köszönetet mondani a végtelenül figyelmes, kedves és körültekintő magatartásért, amit velem szemben tanúsítottak. ”

(Dr. Sigrid K. Németországból)

„Köszönjük. Önök első osztályú szolgáltatást nyújtanak, melyet nagyra értékelünk.”

(John H. Angliából)

„Szeretném megköszönni gondosságukat, hogy a nyaralásunk jól sikerült. 15 csodálatos napot tölthettünk el egy csodálatos helyen. Még egyszer nagyon köszönjük. Biztosan vissza fogunk térni Önökhöz, hogy a következő évi nyaralásunkat is ott szervezzük. Irodájukat ismerőseinknek és barátainknak is ajánlani fogjuk. ”

(Alberto S. Olaszországból)

„Szeretnék köszönetet mondani a gyors visszajelzésért és a kifogástalan ügyintézésért.”

(Monika S. Lengyelországból)

„Köszönjük a problémamentes és barátságos kiszolgálást.”

(Walter P. Németországból)

„Wir möchten Sie benachrichtigen, dass wir vom Urlaub zurückgekommen sind, die Unterkunft war super und die Hausbesitzer waren nett. Vielen Dank. ”

(J. E. Magyarországról)

„Köszönjük a szép nyaralást, amelyet problémák, gondok és nehézségek nélkül tölthettünk el. Szívből köszönjük az egész személyzetnek a pontos megszervezést.. ”

(Marchioro P. Olaszországból)

„Tisztelt Adrialin! Szeretném szívből megköszönni az internetes szolgáltatásukat, az apartman nagyon szép volt és minden a terv szerint zajlott! Jó dolog, hogy találtunk egy megbízható internetes ügynökséget, mert sajnos az internetes foglalásaink eddig nem voltak mindig súrlódásmentesek… ”

(Claudia M. családdal Németországból)

„Minden elismerésem az Önök szervezéséért és gyorsaságáért.”

(Mirco S. Olaszországból)

„Szeretném megköszönni Önöknek, hogy megszervezték az idei nyaralásunkat és reméljük, hogy szolgáltatásikat a jövőben is igénybe vehetjük. ”

(John P. Angliából)

„Köszönöm a gyors ügyintézést !!! Önök tényleg olyan szolgáltatást kínálnak, amit érdemes továbbajánlani. ”

(Georg R. Németországból)

„Nagyon köszönjük, hogy mindenről gondoskodtak. Önök tényleg nagyon előzékenyek.”

(Deleu K. Franciaországból)

„Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Éppen most érkeztünk haza a nyaralásból, Novigradból. Csodálatos volt! Az apartman nagyon szép volt és megfelelt annak a leírásnak, ami az internetes oldalukon áll. Annak ellenére, hogy korábban érkeztünk, az apartman már rögtön kész volt és a rendelekezésünkre állt. Az ügynökségnél a kiszolgálás gyors, barátságos és kompetens volt. Biztosan Önöknél fogunk foglalni a jövőben is. Köszönjük. Üdvözlettel ”

(Dagmara G. Lengyelországból)

„Helló Adrialin csapata! Horvátországi nyaralásunkat most az idén foglaltuk először interneten keresztül. Az Önök ügynökségénél kötöttünk ki, mert az ajánlat szuper volt. Minden elismerésünk ezért. Minden csodálatosan sikerült, a foglalás (az okmányok hiánytalanul és késés nélkül megérkeztek hozzánk), a be- és kijelentkezés, és minden probléma nélkül zajlott. Remekül nyaraltunk Horvátroszágban és jövőre is az Önök ügynökségét fogjuk választani, amit szívesen tovább is ajánlunk. ”

(Család M. Németországból)

„Jó napot kívánok! Ammeli Giovanni vagyok és az Önök ügynökségén keresztül a múlt augusztusban Porec-ben a Hotel Delfinben töltöttem a szabadságomat. Igazán jó választás volt, hogy nyaralásunkat Önökön keresztül szerveztük. Önök nagyon előzákenyek voltak és profi módon szerveztek mindent. Minden elismerésem Önöké ”

(Ammeli G. Olaszországból)

„Mégegyszer köszönjük a gyors újrafoglalást! Megmentették a nyaralásunkat! Mindenképpen tovább fogjuk ajánlani Önöket. ”

(Erwin P. Németországból)

„Köszönöm. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és a komolyságukkal. Barátaimnak már ajánlottam Önöket. Minden elismerésem! ”

(Flavio R. Olaszországból)

„Köszönet a gyors és megbízható szolgáltatásért!”

(Christine A. Németországból)

„Nagyon elégedett voltam a szállodával és a szolgáltatással. Egy nagyon szép nyaralás. Köszönöm. ”

(Valfrido T. Olaszországból)