Baska - Szigetek - Horvátország

Információk az Ön nyaralásához Baska

Ajánlatunkban 535 szállás szerepel Baska-ban az Ön számára.

Baska helység lakosainak száma kb. 1600 és Krk helység, Krk, a legközelebbi nagyobb város vonzáskörzetében fekszik. Baska részei a következők: Jurandvor, Batomalj, Draga Bascanska.


Általánosságok
A Krk-szigeten található Baska egykori halászfalu zöld, völgyben fekszik, amelyet mindkét oldalán meredek emelkedő sziklák határolnak. Innentől látható a tenger, mely annyira kék, hogy először elvakítja az intenzív színe. A homokos és kavicsos strand a széles öböl mentén húzódik, és a látszólag leküzdhetetlen sziklafalak másik oldalán, fantasztikus strandok és gyönyörű öblök úszni és úszni hívnak.Baskát a sziget fővárosától, Krktől körülbelül 320 méter magas átjáró választja el, amely úgy tűnik, hogy elszigetelten marad a sziget többi részétől. De általánosságban ismert, hogy Baska valószínűleg a legfestményesebb tengerparti üdülőhely Krk-en, ezt a látogatók nagy száma és a jó turisztikai ajánlat bizonyítja. A kilométer hosszú strandot idillikusan kopár fehér karszthegyek és a kisváros központjának szűk utcái, valamint a Baska fölé emelkedő fenséges Johanneskirche járulnak hozzá az egykori halászfalu légköri légköréhez. A gyönyörű strandokon túl a sziget jellegzetes tájában található számos túra- és hegyikerékpáros túra is nagyon népszerű, mivel számtalan lehetőséget kínál Baskának és a környéknek a felfedezésére gyalog és kerékpárral a szíve tartalma szempontjából.Baska kis központja örömteli változást kínál az úszásra, vitorlázásra, búvárkodásra és szörfözésre a plébániatemplommal és a szomszédos helyi múzeummal. A kissé zömök toronnyal ellátott templom festményeket tartalmaz, amelyeket érdemes megnézni, míg a kis múzeum figyelemre méltó folklór gyűjteményt tartalmaz. A város központja felett, egy sziklás lejtőn temetőben gazdag ókorban világító Szent János templom nagyszerű kilátást nyújt a tengerre és a városra a szárazföldre. A temetőtől nem messze fekszik a Bosnár-kastély romjai, melyeket a velenceiek 1380-ban elpusztítottak. Innentől még magasabbra is mehet, és hagyhatja, hogy tekintete Pag szigetére vándoroljon.A korai román stílusú, Sveta Lucija bencés templomban, nem messze Baskától, a 19. században fedezték fel a híres Baska kőtablettát, amely a glagolitikus írás legrégebbi, legnagyobb és legteljesebb dokumentuma. A tányér eredeti példányát a horvát Tudományos és Művészeti Akadémián tartják Zágrábban, de a templomban kiállított példány megérdemli a kitérőt.Baskában a vízi sportok szerelmesei csodálatosan tiszta tengert, búvárközpontot és szörfiskolat találnak. A kicsik számára az Aqua-Gun egy hatalmas csúszdával vonzza gondtalan fürdésre.
nevezetességek
templomok,  kikötő,  parti sétány
sportolási lehetőségek
búvárkodás,  tenisz
gasztronómia és szórakozás
étterem

Nyaralás Baska az Adrialinnal

Itt olcsó szálláshelyeket talál az Ön következő utazásához :

image description

Nyaralásához nyaralót, nyaralóházat, hotelt, vidéki házat, panziót, vendégszobát vagy bungallót keres Baska-ben vagy csak Baska-ről információt akar kapni Szigetek-ben, akkor jó helyen van nálunk.

Itt olyan szállásokat talál, mint nyaralók, nyaralóházak, vidéki házak, hotelek, nyaralóhelyek, panziók, vendégszobák, bungalók, hajóutak, jacht utazások, kirándulások. Adrialin változatos ajánlatokat kínál horvátországi, olaszországi és ausztriai utazásaihoz.

Az ajánlathoz:
Baska Apartmanok, Baska Nyaralóházak, Baska Szállodák, Baska Üdülõfalvak, Baska Vidéki házak, Baska Panziók, Baska Vendégszobák , Baska Bungalók

Baska, jó választás az Ön nyaralásához Horvátországban.