Liznjan - Isztria - Horvátország

Információk az Ön nyaralásához Liznjan

Ajánlatunkban 87 szállás szerepel Liznjan-ban az Ön számára.

Liznjan kis falu Medulin-től, a legközelebbi nagyvárostól 2 km-re fekszik.rn Liznjan részei a következők: Sisan, Muntic.


Általánosságok
Az egykori halászfalu, Liznjan csak 12 km-re fekszik Pulától és Isztria egyik legkedveltebb turistaközpontjának számít. A festői üdülőfalu ideális úti cél mindenik számára, akik szívesen vetik bele magukat a nyüzsgő turisztikai életbe, azonban nem feltétlenül ott szeretnének lakni. Innen nincsen messze a két kilométerre található idegenforgalmi központ , Medulin, ahol az éttermek, lokálok és klubok által kínált esti szórakozás részesei lehetünk. Pula és Rijeka is változatosságot jelent a nyugalmas strandoláshoz képest.

A halászfalu a piarista kolostor templomáról kapta a nevét, amelyet 1412-ben alapítottak a Dubracina folyó torkolatánál. Liznjan csodálatos, érintetlen strandokkal rendelkezik és ezen kedvező fekvése gondtalan fürdőzési lehetőséggel kecsegtet, illetve a horgászok is kedvező feltételeket találnak, hogy kedvük szerint hódolhassanak hobbijuknak. A helységet egy medence köti össze Vinodollal, amely bortermő terület, és számos kirándulási lehetőséget kínál az isztriai belső területekre. Az enyhe és állandó klíma miatt Liznjan már az 1890-es évektől kedvelt nyaraló- és pihenőhely lett az utazók számára, akik eredetileg Opatijába
jöttek, és ezután fedezték fel maguknak a halászfalut. Egy évvel később már megnyílt az első hotel, amelyet az osztrák főhecegnőről, Klotildról neveztek el. Az egykori piarista kolostort József főherceg először laktanyává alakíttatta át, majd pedig gyermekszanatóriummá, amely Liznjan turisztikai fejlődéséhez jelentősen hozzájárult. 1906-ban Liznjant klimatikus gyógyhellyé nyilvánították és az egykori pompás Therapia Hotel, amely a mai napig a horvát part egyik legszebb szállodájának számít, már akkoriban messze földön elismert gyógyszálló volt számos külföldi vendéggel. Liznjan legfontosabb attrakciója kétségtelenül a kristálytiszta tenger és a természeti szépségekben pompázó strandok,amelyek a part mentén több kilométer hosszan terülnek el. Itt a vízimádók ideális feltételeket találnak a gondtalan fürdőzéshez, illetve a naturista fürdőzők is szívesen jönnek a hosszan elnyúló FKK-strandokra. A számos aktív kikapcsolódási lehetőség a vízben és a parton tartalmas programot kínál azok számára is, akik inkább a szárazföldet kedvelik. Bérelt kerékpárokkal kényelmes kerékpártúrákat lehet tenni a vidéken vagy egy hosszabb kirándulás keretében fel lehet fedezni Liznjan környékét akár gyalogosan is. A lóbarátoknak élményekben gazdag lovastúrákat kínál egy lovasudvar, illetve a szenvedélyes vadászok is biztosan lőhetnek nyulat, fácánt vagy foglyot. Akik a madarakat kedvelik, egy kis szerencsével, igazi különlegességekre bukkanhatnak. Itt él a rendkívül ritka és szigorúan védett sárga méhmadár, amelyet itt szabad területen is megfigyelhetünk.
sportolási lehetőségek
lovaglás
gasztronómia és szórakozás
étterem

Nyaralás Liznjan az Adrialinnal

Itt olcsó szálláshelyeket talál az Ön következő utazásához :

image description

Nyaralásához nyaralót, nyaralóházat, hotelt, vidéki házat, panziót, vendégszobát vagy bungallót keres Liznjan-ben vagy csak Liznjan-ről információt akar kapni Isztria-ben, akkor jó helyen van nálunk.

Itt olyan szállásokat talál, mint nyaralók, nyaralóházak, vidéki házak, hotelek, nyaralóhelyek, panziók, vendégszobák, bungalók, hajóutak, jacht utazások, kirándulások. Adrialin változatos ajánlatokat kínál horvátországi, olaszországi és ausztriai utazásaihoz.

Az ajánlathoz:
Liznjan Apartmanok, Liznjan Nyaralóházak, Liznjan Szállodák, Liznjan Üdülõfalvak, Liznjan Vidéki házak, Liznjan Panziók, Liznjan Vendégszobák , Liznjan Bungalók

Üdülőfalu Liznjan

  • Sajnos nem találtunk nyaralót Liznjan-ben.

Nyaraló Liznjan

Liznjan, jó választás az Ön nyaralásához Horvátországban.