Szigetek - Horvátország

Információk az Ön nyaralás a horvát szigeteken

12262 szállás van ajánlatunkban a horvát szigeteken az Ön számára.

 

Általánosságok
A horvát tengerpart több mint 11OO szigetével a Földközi-tenger alighanem legtagoltabb partszakasza - ezért is olyan népszerű nemcsak az egyszerű fürdőzők, hanem a vitorlázók és a jachttulajdonosok körében is. A Zadar környéki szigetek leglátványosabb csoportját a Kornati-szigetek és a 146 m tengerszint feletti magasságban belső tavat rejtő (Telašcica-tó) Dugi otok alkotják. A Šibeniktől nem messze levő, megkapóan kedves Krapanj szigetet a nyugodt, zajmentes környéket keresők figyelmébe ajánljuk.

Splitből közelíthető meg a legegyszerűbben a mesés Hvar - központjában, az azonos nevű városkában, megtekinthetjük a kontinens legrégibb kőszínházát, mely nyaranta rangos színházi fesztiválnak ad otthont.

A Splithez még közelebb eső Šolta-sziget Dél- Dalmácia egyik nyugodtabb, kevésbé nyüzsgő nyaralóhelye. Brac mintegy 2OO m hosszan a tengerbe nyúló, lapos homoknyelve az Adria kétségkívül leglátványosabb strandja, a környéki vizek pedig igazi szörfparadicsomnak számítanak. A szigeten sárkányrepülő-felszállóhely is található, ezenkívül híresen jó diszkóklubok, éttermek - mindezek a szórakozást keresők valóságos mekkájává teszik Bracot. A szárazföldtől távolabb eső, ókori műemlékeket rejtő, csendes Vis sziget szomszédságában találjuk a páratlanul szép Kék barlangot. A mediterrán erdőkkel sűrűn benőtt Sziget Korcula -Marko Polo szülőhelye! - az egyik legdélebbi szigete a horvát tengerpartnak, csakúgy mint a látványos vízalatti élővilágáról híres, távoli Lastovo, vagy a Dubrovnik előtt húzódó, dús növénytakarójú Elafit-szigetcsoport.
nevezetességek
történelmi óváros,  történelmi épületek,  templomok,  múzeum,  Park,  parti sétány
sportolási lehetőségek
hegymászás,  kerékpározás,  úszás,  vitorlázás,  búvárkodás,  tenisz,  vízisportok
gasztronómia és szórakozás
bár,  kávézó,  diszkó,  pizzéria,  étterem
bevásárlás
pékség,  ruházati üzlet,  Boutique,  kis üzlet,  piac,  húsbolt,  zöldség-gyümölcs bolt,  posta,  ékszerbolt,  ajándékbolt,  szupermarket

Nyaralás a horvát szigeteken az Adrialinnal

Itt olcsó szálláshelyeket talál az Ön következő utazásához :

image description

Ha apartmant, nyaralót, hotelt, vidéki házat, panziót, vendégszobát vagy lakókocsit keres nyaralásához a horvát szigeteken vagy csak egyszerűen tájékozódni akar a horvát szigetekről, jó helyen jár nálunk.

Itt olyan szállásokat talál, mint nyaralók, nyaralóházak, vidéki házak, hotelek, nyaralóhelyek, panziók, vendégszobák, bungalók, hajóutak, jacht utazások, kirándulások. Adrialin változatos ajánlatokat kínál horvátországi, olaszországi és ausztriai utazásaihoz.

Az ajánlathoz:
Szigetek Apartmanok, Szigetek Nyaralóházak, Szigetek Szállodák, Szigetek Üdülõfalvak, Szigetek Vidéki házak, Szigetek Panziók, Szigetek Vendégszobák , Szigetek Bungalók

Szigetek, jó választás a horvátországi nyaralásához.